KARABÜK YENİCE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

07 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi öncesinde okul çevrelerinde emniyet ve asayiş ile trafik güvenliğinin artırılmasına ilişkin tedbirlerin gözden geçirilmesinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu tarafından koronavirüs salgınına karşı belirlenmiş olan tedbirlerin görüşüldüğü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Kurumları Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Yardımcısı /Kaymakam Vekilimiz Sayın Ahmet Sami MERAM Başkanlığında gerçekleştirildi.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Kurumları Koordinasyon Kurulu Toplantısına Vali Yardımcısı /Kaymakam Vekilimiz  Ahmet Sami MERAM' ın yanı sıra İlçe Emniyet  Amiri Kadir İPEK , İlçe Jandarma Komutanı Kenan YÜCEL , İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI ,  Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ile Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sunumu ile başlayan toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI , 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İstatistikleri, Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri, Güvenlik Tedbirleri, Covid-19 Salgın Dönemi Çalışmaları, Fiziki İmkânların İyileştirilmesi Çalışmaları, Proje Faaliyetleri, Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri ile Sosyal Kültürel ve Sportif Çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı/Kaymakam Vekilimiz Meram ve katılımcılara bilgiler verildi. Toplantı iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

 

Yenice Kaymakamlık Binası - 0370 766 26 09

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.